-
-

Intake formulier babymassage

Hartelijk welkom en dankjewel voor je bezoek aan deze pagina. Jullie welzijn en comfort staan bij mij voorop. Daarom vraag ik je om dit intakeformulier in te vullen.

Het doel is om een gedetailleerd beeld te verkrijgen van jullie situatie en eventuele specifieke behoeften. Deze informatie stelt mij in staat om een massagebehandeling nauwkeurig af te stemmen op jullie persoonlijke wensen en omstandigheden.

Ik begrijp dat sommige vragen mogelijk gevoelig kunnen liggen. Voel je vrij om vragen over te slaan als je ze niet wilt of kunt beantwoorden. Elk stukje informatie dat je wel kunt delen, helpt me om een zo compleet mogelijk beeld te vormen.

Thijs benadert elke situatie met een open geest en heeft diep respect voor ieders persoonlijke ervaringen en gevoelens. Er bestaan geen 'verkeerde' antwoorden in dit formulier. Ik nodig je uit om open en eerlijk te zijn, zodat ik de best mogelijke zorg kan bieden.